Meer resultaten voor jazz band zoekt zangeres

 
jazz band zoekt zangeres
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Zangeres Zanger / gezocht Zanger Muzikantenbank.NET. Gezocht Muzikantenbank.NET.
Gospelband In Spirit United ISU en allround coverband Inspire zoeken een enthousiaste zangeres en gitariste. Wij repeteren zaterdags in Eerbeek van 10.00 14.00 uur. Voor onze bands met dezelfde christelijke muzikanten zoeken wij ter. Categorie: Zanger Gezocht Apeldoorn / Zutphen Gelderland.
Bandledengezocht.nl Bandledengezocht.nl Home. Home.
Bekijk de mogelijkheden. Tips voor plaatsen van een advertentie. Hoe reageer je op advertenties. Ontvang de nieuwsbrief Verplicht. Wij houden ook niet van spam, dus mailen alleen relevante zaken. ALL RIGHTS RESERVED. Developed by Flow of Internet. Tips van de redactie. Tips van de redactie. vinden van Bandleden. Muzikanten voor Muzikanten. Het gratis platform of muzikantenbank biedt muzikanten de gelegenheid om laagdrempelig, snel en een advertentie te plaatsen of hierop te reageren. Bandledengezocht.nl is een initiatief van muziekliefhebbers, allemaal vrijwilligers! Het platform groeit snel. Mede door samenwerking met gerelateerde Facebookgroepen.
Zangers en zangeressen Vraag.
Wij zijn een vriendengroep die de laatste paar maanden begonnen is met eigen nummers schrijven. We zijn op zoek naar een zanger om de band compleet te maken. Onze invloeden zijn: Red Hot Chilli Peppers, Rage Against The Machine, Muse en Royal Blood. Deze stijlen zijn dan ook goed terug te horen in de stukken die we tot nu toe geschreven hebben, de stukken zijn daarom ook een combinatie van funk en stevigere rockstukken. Zanger gezocht voor jaren 80 Rockband. Voor een jaren 80 rockband gezocht een zanger in de omgeving van Overijssel die niet wegloopt voor nummers van Journey, Whitesnake, Toto, Chris Daughtry, U2, Mothers Finest enz. Ervaren Jazz / Latin gitarist zoekt zangeres.
Zanger gezocht, Zangeres gezocht NEDERLANDS CENTRAAL MUZIKANTENREGISTER.
Zang leraar/Zang lessen. Woerden Saxofonist zoekt Zanger/Zangeres Blues/Swing Latin muziek. in 0 band 06.11.2019 Blues swing saxofonist zoekt vocals Woerden belanbgstelling in een band: Neen Heb in verleden zangeressen begeleid met tenorsax, Jezebel/Sade, Summertime enz. zoek daarom nu weer zangeres. Veghel Gitarist zoekt Zanger/Zangeres Rock Pop. in 0 band 06.11.2019 Veghel vocals gevraagd, Gedreven rockgitarist zoekt een rockzanger zangeres in de regio Eindhoven, oefenen iedere maandagavond. Etten Drummer zoekt Zanger/Zangeres Funk Jazz Soul. in 0 band 05.11.2019 Drummer zoekt zanger Etten Gaarne wil ik samen met andere muzikanten de funk, jazz en soul combineren om op het podium te staan. Leiderdorp Gitarist zoekt Zanger/Zangeres Latin muziek Jazz Pop. in 0 band 05.11.2019 Leiderdorp zoek zanger, Gitarist, gevorderd amateur, akoestisch versterkt, speelt graag braziliaanse stijl, zoekt zanger of zangeres, die in dit genre covers in het braziliaans-portugees kan zingen. Vlissingen Pianist zoekt Zanger/Zangeres Classic Jazz. in 0 band 05.11.2019 VOCALS GEZOCHT VLISSINGEN Klassiek geschoold.
Forums Vocalisten.nl.
Zoek naar: Zoeken. 1 jaar geleden. 1 maand, 1 week geleden. Van alles wat. 4 maanden, 3 weken geleden. Zanger / Zangeres gezocht. 1 week, 1 dag geleden. Zanger / Zangeres zoekt. 4 maanden geleden. Boekrecensie The Universal Voice Guide.
Muziek maken en Bandleden Marktplaats.nl.
Dus eerst maar eens op zoek naar een slaggitarist, die ook werkelijk een ritme kan spelen, je weet wel, akkoorden! Zonder de hele tijd over die hals heen en weer te vliegen om 32 noten per seconde. Pop muziekband gezocht. Ik kan zelf gitaar spelen. Ben in het bezit van een acoustische gitaar. Zanger 50 zoekt componist/toetsenist. Zanger / tekstschrijver wil graag met een componist/toetsenist werken aan een repertoire in het genre kleinkunst en pop. Opnamemogelijkheden aan huis. Je vindt me op soundcloud onder de naam edmond steens. Zanger gezocht regio rotterdam / evt. Noord brabant wij zijn electric salvation uit regio rotterdam en bestaan ongeveer een jaar. Leeftijd tussen 30 40. Afzonderlijk hebben we 20 tot 25 jaar ervaring en veel optredens achter de rug. We zijn op zoek naar een ervaren en passievolle zanger die voorkeur heeft. Zangeres zoekt band/trio/duo. Zangeres 55 jaar zoekt iemand om muziek mee te maken als hobby met af en toe optreden. Geld is niet het uitgangspunt. Enige ervaring in band en op b├╝hne. Genre: amy w, ccr, eagles, beatles, stones, tracy chapman, 4 non blondes, adele, doobie brothers etc. Demo kan toegestuurd worden. Gitarist solo/slag zoekt band OverijsselTwente.
Zanger/Zangeres gezocht Muzikanten Gezocht NL.
Blues, Funk, Jazz, Latin, Pop, Punk, RB, Rock, Ska, Smooth Jazz, Soul, Swing. Ik ben een zangeres met een helaas uitelkaar vallende band, en ben opzoek naar een band in A'dam' die passie hebben voor wat ze doen; ik heb niet echt voorkeur in het type muziek, jazz, rock, rb maakt niet uit. Ik ben 18 jaar. Dus laat maar snel horen. Blues, Bossa Nova, Country, Disco, Gospel, Jazz, Latin, Pop, RB, Reggae, Rock, Soul, Swing, Vocal. Allround zanger zoekt Coverband. Ik ben een professionele zanger met jarenlange podiumervaring in binnen en buitenland zoals: DuitslandOostenrijkswitserlandSpanje, en Portugal en zoek. aansluiting aan een werkende semi-prof.50 0f 60 coverband in de regio's' Den HaagRijswijk., Zoetermeer of in de omgeving. Ben in bezit van prof. podiumkleding en wireless. microphone.Proberen gaat over studerenIk zing in het duitsnederlandsengelsspaans, en. portugees voor bruiloftenreceptiesverjaardagenen, bedrijfsevenementen. Gitarist, Zanger/Zangeres AMSTERDAM.

Contacteer ons