Meer resultaten voor zangeres band gezocht

 
zangeres band gezocht
Muzikanten gezocht Plaats uw zoekertje bij Music Electronics, Lokeren.
Voor een stevige blues, bluesrock, classic rock band in oprichting zoeken wij een drummer en een Hammond organisatie speler. Denk richting Joe Bonamassa, Jeff Healey, Gary Moore, Thin Lizzy, ZZ-Top, Repetities tussen Sint Niklaas en Willebroek. zangeres gezocht 01/12/2018 1421.:
zangeres gezocht coverbands gezocht zanger gezocht voor coverband.
Leeftijd tot 40 voor meer informatie 0642331094. Gezocht zanger of zangereswij, van voormalige band the amazing lovehandles zijn nog op zoek naar nieuwe zangonze, huidige zangeres heeft vanwege prive andere plannen helaas besloten te stoppen vandaar dat wij op zoek zijn en opnieuw willen starten met nieuwe nummers, nieuwe setlist, nieuwe ideeennieuwe, Zanger gezocht voor rock coverband omgeving Utrecht.

Zoek in onze categorieën. Zanger gezocht of zangeres biedt zich aan? Drummer zoekt band? Band zoekt gitarist? Muziekvrienden vinden elkaar hier via hun gratis oproepjes in onze 95 muziekrubrieken. Zangeressen gevraagd in de buurt? Schrijf gratis in en plaats meteen uw gratis oproep!
Muziekhuis Lyana De specialist voor muziekinstrumenten in Limburg Muzikantenbank.
Pop en Rock covers. Ervaren zangeres gezocht! We spelen bekende en minder bekende hoofdzakelijk rock en pop covers van o.a. Amy Winehouse, Anouk, Robert Palmer, U2 en Gary Moore. Alle muzikanten in de band beschikken over een ruime ervaring. Repeteren wekelijks op dinsdagavond in Heerlen.
Artiesten met live-band boeken bij Artiest.nu. MultiDatesPicker for jQuery UI.
Door de contacten én contracten via ons boekingsbureau te laten lopen, bent u verzekerd van de kwaliteit van de live band, evenals van de flexibiliteit en de betrouwbaarheid van de afspraken die u met artiest.nu maakt. In ons assortiment hebben wij fenomenale live bands die veel gezocht worden, zoals bijvoorbeeld Anouk, Bløf, maar ook Caro Emerald met band, en dit is nog maar het topje van de ijsberg!
MusicConnect.nl Muzikanten, vocalisten en bands in Nederland.
Vergroot je bereik als muzikant, band of singer-songwriter. Meest recente berichten op het prikbord. Toetsenist en Bassist gezocht voor leuke coverband. Backing Vocals Gezocht! Naar het prikbord. Overzicht muzikanten, vocalisten, bands en songwriters. Kies een stad. Berkel en Rodenrijs 1.
Zangeres gezocht voor Dire Straits-eerbetoon in De Tamboer Hoogeveen RTV Drenthe.
Nieuws per gemeente. RTV Drenthe Sportcast. Wedstrijd van de week. Ondernemen in Drenthe. Op het werk. Het weer in Drenthe. Winnen bij Radio Drenthe. Deel dit artikel.: maandag 29 januari 2018, 1523.: Deel dit artikel.: Zangeres gezocht voor Dire Straits-eerbetoon in De Tamboer Hoogeveen. Dire Straits-frontman Mark Knopfler foto: ANP/Frans Vanderlinde. HOOGEVEEN In theater De Tamboer in Hoogeveen spelen Erwin Nyhoff, Marcel de Groot en een vierkoppige band in maart het legendarische Dire Straits-album Brothers in Arms live.
Zangeres gezocht! MOBb Big Band.
Ben jij de zanger of zangeres die de show kan stelen en samen met deze geweldige full big band wil schitteren voor een enthousiast publiek? Stuur dan als de bliksem, voor 20 april, een leuke demo van jezelf naar peter@mobb.be.
Zangeres gezocht? Zoek niet verder! Willemijn van HeldenSingspire.
Er is veel mogelijk wanneer het gaat om zingen op locatie. Begeleiding door piano of gitaar of door een volledige band. Neem gerust contact op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Inzingen van arrangementen, dancetracks of sessiewerk. Je hebt een zangeres gezocht. En nu gevonden in Willemijn van Helden. Ook als je een zangeres zoekt voor het inzingen van tracks voor arrangementen of sessiewerk ben je bij haar aan het juiste adres.
Zangeres gezocht Podium De Domijnen.
Erwin Nyhoff en band staan op 19 april in Schouwburg De Domijnen met hun voorstelling Dire Straits: Brothers in Arms. Tijdens deze voorstelling brengen zij nummers van het best verkochte album ooit, zoals Brothers in Arms, Money for Nothing, Walk of Life en Why Worry ten gehore. Daarnaast willen zij ook het nummer Private Dancer, de grote hit van Tina Turner spelen. Het blijkt namelijk dat dit nummer is geschreven door Mark Knopfler van de Dire Straits. Hiervoor zijn zij op zoek naar een lokale zangeres die deze zong met bravoure kan brengen.

Contacteer ons