Op zoek naar band zoekt zangeres rotterdam?

 
band zoekt zangeres rotterdam
Muziek maken en Bandleden Marktplaats.nl.
Wij zoeken iemand die het lierfst ervaring heeft met drummen in een big band en van bladmuziek kan lezen. Accordeonist, blazer, gitarist met swing gevraagd. Voor onze gypsy / jazz / klezmer / chanson band zoeken wij iemand met swing en schwung. Wekelijkse repetitie in omgeving rotterdam, apparatuur aanwezig. Optreden is de doelstelling. Onze band bestaat reeds uit begeleidingsgitaar, bas en soloviool en sologitaar en zang. Voorkeur gaat uit naar accordeon, maar. Drummer zoekt coverband.
Zanger/Zangeres gezocht Muzikanten Gezocht NL.
zangeres zoekt studio in Rotterdam. Heey ik ben Lersia ik ben 14 jaar in Februari word ik 15 jaar oud. Mijn hobby's' zijn dansen en zingen maar van zingen hou ik het meest van. En kan ik het meest van ik zing al sins me 5e 6e jaar en wat ik later wou worden. Is natuurlijk zangeres ja moet nog beetje meer oefenen maar dat doe ik al en alles loopt. Dan al op gangetjes. En ik schrijf ook songteksten over verschillende onderwerpen. maar ik ben op zoek naar een studio om me songteksten te zingen en ik heb zelf een youtube acount. En ik wil het dan op plaatsen en als iemand down is voor een FT bij een muziek hoor ik het graag. Ik zou het erg op prijs stellen als iemand me zou helpen it's' feels good to singing on music. Helpen of advies?, stuur maar een berichtje terug groetjes lersia xoxo. Toetsenist, Zanger/Zangeres HORST. wij ervaren zanger en zangeres zijn opzoek naar een gitarist/toetsenist voor onze formatie.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Zangeres Zanger / gezocht Zanger Rotterdam Gezocht Muzikantenbank.NET. Rotterdam Muzikantenbank.NET.
Niveau gemiddeld en muziek uit jaren 70 Wij zoeken een zangeres of/en zanger; leeftijd geen voorkeur. Doel: Een blijvende. Hidden Doors zoekt nieuwe vocalist. Categorie: Zangeres / Zanger Gezocht Rotterdam Zuid-Holland. Geplaatst door heavymetaldrummer op 08-09-2019, 144 keer bekeken. Wij zijn de band Hidden" Doors" momenteel bestaande uit Lead Gitaar, Basgitaar en Drums.
Zanger gezocht, Zangeres gezocht Rotterdam NEDERLANDS CENTRAAL MUZIKANTENREGISTER.
14 km Spijkenisse Gitarist zoekt Zanger/Zangeres Reggae Pop Rock. in 0 band 04.01.2019 Vocals gezocht Spijkenisse Reggae zangers Lead die auditie wil doen, om nrs van Bob Marley/ Lucky Today ten gehore wil brengen. Audities zullen worden gehouden ergens op een lokatie in Rotterdam. 14 km Spijkenisse Gitarist zoekt Zanger/Zangeres Reggae Pop Rock. in 0 band 04.01.2019 Zanger aangeboden Spijkenisse Achtergrond zangeres, die auditie wil doen, om nrs van Bob Marley/ Lucky Today ten gehore wil brengen.
Gezocht Archief Pagina 8 GitaarNet.
Zangeres in Amersfoort gezocht. Zanger omgeving Amersfoort gezocht. Bandje oprichten in Leeuwarden? Bandje oprichten in Leeuwarden? Bandje oprichten in Leeuwarden? Drummer, Bassist, Zanger omgv utrecht. Drummer, Bassist, Zanger. Gitarist gezocht voor Rock n Roll cover band Brabant. Gitarist gezocht voor Rock n Roll cover band Brabant. Gitariste gezocht voor Rock n Roll cover band Brabant. Gitariste gezocht voor Rock n Roll cover band Brabant. Gitariste gezocht voor Rock n Roll cover band NBR. Coverband in Brabant zoekt Gitariste. Gitarist gezocht voor Rock n Roll cover band Brabant. Gitarist gezocht voor Rock n Roll cover band Brabant. Gitarist gezocht voor Rock n Roll cover band Brabant. Gitarist gezocht voor Rock n Roll cover band Brabant. Bandje in Delft. Bandje in Delft. Bandje in Delft. gitarist, zoekt band in omgeving groningen. gitarist, zoekt band in omgeving groningen. gitarist, zoekt band in omgeving groningen. gitarist uit omgeving groningen zoekt. gitarist omg groningen. Zanger/backing gitarist gezocht! Zanger/backing gitarist gezocht! Zanger/backing gitarist gezocht! Basgitarist/2e gitarist gezocht omgeving Rotterdam.
Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam Zuid-Holland Dé Muzikantenbank.
Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam Zuid-Holland 128x bekeken. Ervaren Ska/Reggae band met 5 leden en zo'n' 15 optredens per jaar zoekt toetsenist / zanger m/v Gevraagd: Gevoel voor Jamaicaanse muziek Makkelijk liedjes schrijven Podium presence/showmanship Creativiteit Wij bieden: Eigen oefenruimte Een goed op elkaar ingespeelde band met veel podiumervaring Gepassioneerde en getalenteerde muzikanten Bas, Drums, Gitaar, Percussie en Trompet Gezelligheid, meer.
Zanger gezocht Coverband SliQ Rotterdam.
Zanger gezocht voor coverband SliQ. Coverband SliQ zoekt zanger. Coverband SliQ is in Rotterdam en omgeving een bekende naam. De band heeft zich gespecialiseerd in veelal herkenbare pop en rockcovers, variërend van de jaren 80 tot en met vandaag. Een greep uit het repertoire: Golden Earring, BLØF, Kings of Leon, Nickelback, Queen, The Police, U2 en 3 Doors Down. We spelen stevig maa r combineren dat met enkele mooie ballads. Wij hebben met regelmaat optredens in Paddy Murphys één van de leukste pubs om te spelen maar spelen bijvoorbeeld ook in Muziekcafé De Paap en BarBiertje. Wat zoeken wij? Wij zoeken een echte frontman met een dijk van een stem. Iemand die met overtuiging op een podium staat en in staat is de zaal mee te nemen; een echte entertainer. Wij hebben een leuke ontspannen sfeer in de band en zijn open in de communicatie naar elkaar. Wat bieden wij jou zoal? Een zeer goed muzikaal niveau. Een vaste basis van kroegen en pubs waaronder Paddy Murphys en De Paap. Uitzicht op grotere evenementen. Samenwerking met een professioneel geluidsbedrijf. Veel lol en slappe humor.
Zanger / Zangeres gezocht in Zuid-Holland Dé Muzikantenbank.
Bluegrass mandoline en fiddle gezocht. Overig, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam Zuid-Holland 62x bekeken. Opstartende bluegrass band zoekt mandoline speler en fiddle speler. Als je kunt zingen helemaal top. Wij zijn nu met zn drieën: bas, gitaar en banjo.
Forums Vocalisten.nl.
Zoek naar: Zoeken. 1 jaar geleden. 1 maand, 1 week geleden. Van alles wat. 4 maanden, 3 weken geleden. Zanger / Zangeres gezocht. 1 week, 1 dag geleden. Zanger / Zangeres zoekt. 4 maanden geleden. Boekrecensie The Universal Voice Guide.

Contacteer ons