Op zoek naar band zoekt zangeres groningen?

 
band zoekt zangeres groningen
Vind zangeres in Muziek maken en Bandleden op Marktplaats.nl.
We willen graag een band oprichten met als richting rock/classic rock/ indierock dus gezelligheid, maar serieus muziek maken. En in de. Vlotte zangeres gezocht voor akoestisch duo omgeving Utrecht. Ik wil graag een akoestisch duo eventueel trio vormen waarbij classics 70s/80s en moderne muziek aan bod komt. Ik ben daarom op zoek naar een vlotte zangeres om een duo te vormen. Liefst woonachtig in de regio utrecht om lang reizen en gedoe te voorkomen. Wat is precies de bedoeling? De bedoeling is om. gitarist zoekt band of zanger/es voor acoustisch duo.
Muziek maken en Bandleden Marktplaats.nl.
Dus eerst maar eens op zoek naar een slaggitarist, die ook werkelijk een ritme kan spelen, je weet wel, akkoorden! Zonder de hele tijd over die hals heen en weer te vliegen om 32 noten per seconde. Pop muziekband gezocht. Ik kan zelf gitaar spelen. Ben in het bezit van een acoustische gitaar. Zanger 50 zoekt componist/toetsenist. Zanger / tekstschrijver wil graag met een componist/toetsenist werken aan een repertoire in het genre kleinkunst en pop. Opnamemogelijkheden aan huis. Je vindt me op soundcloud onder de naam edmond steens. Zanger gezocht regio rotterdam / evt. Noord brabant wij zijn electric salvation uit regio rotterdam en bestaan ongeveer een jaar. Leeftijd tussen 30 40. Afzonderlijk hebben we 20 tot 25 jaar ervaring en veel optredens achter de rug. We zijn op zoek naar een ervaren en passievolle zanger die voorkeur heeft. Zangeres zoekt band/trio/duo. Zangeres 55 jaar zoekt iemand om muziek mee te maken als hobby met af en toe optreden. Geld is niet het uitgangspunt. Enige ervaring in band en op bühne. Genre: amy w, ccr, eagles, beatles, stones, tracy chapman, 4 non blondes, adele, doobie brothers etc. Demo kan toegestuurd worden. Gitarist solo/slag zoekt band OverijsselTwente.
Zangeres Zanger / gezocht Zanger Groningen Gezocht Muzikantenbank.NET. Groningen Muzikantenbank.NET.
Beginnende soul en funk band met ervaren muzikanten zoekt 2 zangeressen voor lead en 2e/3e stem. De band bestaat uit een drummer, twee toetsenisten, gitarist, zanger en een bassist. Onze doelstelling is een funky/soul repertoire op te bouwen en dan. Gitarist zoekt zangeres. Categorie: Zanger Gezocht Noordbroek Groningen.
Zanger gezocht, Zangeres gezocht Groningen NEDERLANDS CENTRAAL MUZIKANTENREGISTER.
1 km Binnenstad Groningen Zanger/Zangeres zoekt Zanger/Zangeres Pop. in 0 band 26.08.2019 Zanger gezocht Binnenstad Groningen Zangeres zoekt zanger/zangeres om samen op te treden. 33 km Drachten Band zoekt Zanger/Zangeres Pop Funk Rock 05.02.2019 Drachten zoeken vocals 4, Een goede stem is belangrijk en charisma en stage-presence zijn nét zo belangrijk.
Band Gezocht in Groningen.
The Party Mix Band is de ultieme mix van een DJ, zangeres en liveband, alles op één avond. 1325, prijs op aanvraag a. Spice up the 90's! De leukste guilty pleasures uit de jaren 90 wordt door deze energieke coverband live gespeeld!
Zanger / Zangeres gezocht in Groningen Dé Muzikantenbank.
Gerrit Jan Lute maandag 21 mei 2018 POP-Rock band in oprichting zoekt zanger M/V. Zanger / Zangeres gezocht in Groningen Groningen 294x bekeken. Wij bassist, gitarist / sologitarist en drummer allen 30 plus en een beetje meerzoeken voor onze op te richten band een zanger.
Zanger/Zangeres gezocht Muzikanten Gezocht NL.
Englund Evergrey en Mikkel Sandager Mercenary. Dit zijn puur voorbeelden van hoe wij ongeveer onze zanger / zangeres willen hebben zingen. JE HOEFT HUN NIET TE KUNNEN KOPIEREN! Maar wel in zon soort stijl kunnen zingen. Even voor de dames, Wij hebben geen behoefte aan iemand die alleen maar Nightwish / WT wilt zingen. We willen wel kunnen STAMPEN! Wij zijn een beginnende metal band.
Muzikanten gezocht in Groningen Dé Muzikantenbank.
Drifter en we bestaan uit 2 gitaristen, 1 basgitarist en een drummer. Door omstandigheden meer. Gert Koning woensdag 6 februari 2019 Beginnende band met redelijk ervaren muzikanten zoekt Bard, man of vrouw! Zanger / Zangeres gezocht in Groningen Groningen 163x bekeken.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons