Zoeken naar limburgse liedjes teksten

 
limburgse liedjes teksten
Maastricht liedjes.
Welkom op de webpagina Wigosite Maastricht Liedjes. Op deze pagina vindt u de teksten van het Maastrichts en het Limburgs Volkslied, bekende. Limburgse en Maastrichtse liedjes, Carnavalsliedjes en Aw Sinterklaos en Keersleedsjes. Mocht u op de pagina plaatjes en/of bestanden tegenkomen die in het kader van de Copyright.
Limburg Zingt.
14.191 liedjes uit Limburg NL. Dankzij de belangeloze inzet van vele vrijwilligers is het voor mij mogelijk geweest deze grote verzameling teksten op te bouwen. Helaas kan ik de site niet langer onderhouden en updaten, maar de teksten blijven beschikbaar voor iedereen. Deze site streeft nog steeds een ideel doel na: de promotie van het Limburgstalig lied. Door vele Limburgse artiesten wordt de website gezien als een welkome propaganda van hun werk en niet als piraterij.
26 beste afbeeldingen van Limburgse liedjes Liedjes, Muziek en Coole woorden.
Taal in Nederland: Limburgs.
Op deze pagina vindt u de teksten van bekende Limburgse liedjes en muziek. Maak een keuze.: November en Limburg Rustig wachten op de dag. van Rowwen Hze. Wie Sjoen Oos Limburg Is de klassieker van Harry Bordon. Blaosmeziek G Reinders.
Limburgse carnavalsliedjes.
Weet je wl een gedeelte van de titel van een karnavalslied., maar is de exacte herkomst jou onbekend? Probeer het dan eens met een zoekopdracht.: Krijg je ook m.b.v. een zoekopdracht niet het gewenste resultaat? Stuur dan even een mailtje.
Jo Erens Songteksten.
Er zijn nog geen tags opgegeven. Je kan ze toevoegen via de artiest wijzigen link. Online since 2001 Er zijn in totaal 29 gebruikers online: 8 geregistreerde, 0 verborgen en 21 gasten. Design by Novation Disclaimer Privacybeleid Hosted by 1-eurohost.
Limburgse liederen YouTube.
Benny Lindelauf en Liselore Strijthorst zingen enige Limburgse liederen nadat Lindelauf de Woutertje Pieterse Prijs 2011 in ontvangst heeft genomen voor zijn roman De hemel van Heivisj. 3 maart 2011, De Balie, Amsterdam; zie ook: www.woutertjepieterseprijs.nl. Standard YouTube License. Show more Show less.
t Beste oet de Limbo top 100 allertijden; vol.1 Muziekweb.
Joseph Antonius Gertrud Jo" Erens Sittard, 24 februari 1928 Amersfoort, 21 januari 1955 was een Limburgse zanger. Hij zong zijn liedjes in het Limburgs Sittards dialect. Bekende liedjes van Erens zijn onder andere Zitterd/Limburg allein en Limburg mie landj. Zowel tekst als muziek werden door Erens geschreven. Erens woonde aan de Rijksweg-Noord in Sittard. Zijn vader was meubelmaker. Hij was lid van het Sittards Mannenkoor. Erens trad op jeugdige leeftijd al op voor de Sittardse carnavalsvereniging De" Marotte. Nieuwsbrief populair klassiek. Blijf op de hoogte van de nieuwste releases! Klik hier voor ons privacy statement. t Beste oet de Limbo top 100 allertijden; vol.1.

Contacteer ons