Zoeken naar band zoekt zangeres limburg

 
band zoekt zangeres limburg
Zangeres Zanger / aangeboden Zanger Limburg Zoekt Muzikantenbank.NET. Band Limburg Muzikantenbank.NET.
Geplaatst door Concrete Wave op 01-11-2019, 109 keer bekeken. Hey, We zijn Concrete Wave, een ervaren band waarvan de leden gitarist, bassist en drummer allemaal al in het verleden in hardcore en metalbandjes hebben gespeeld en zijn nu nog op zoek naar een zanger podiumbeest in de stijl van Cro-Mags. Categorie: Zangeres / Zanger Zoekt Band Parkstad/Kerkrade Limburg.
Elleanore zoekt een nieuwe zangeres limburg 3voor12.
Het spel leed er weliswaar duidelijk onder, maar toch eindigde Elleanore redelijk hoog in recente bandwedstrijden derde bij Battle For Limburg, achtste bij Weerter Amateur Festival. Daarnaast wierp Elleanore hoge ogen op de website Sellaband, waar het één van de meest populaire Nederlandse bands is. Het vertrek van Dijkgraaf betekent echter niet het einde van Elleanore. Op" dit moment zijn we opzoek naar een nieuwe zangeres, aldus de band.
zangeres zoekt band zuid limburg 046 046.startpagina.nl.
Thema's' per categorie. zangeres zoekt band zuid limburg. zangeres zoekt band 60-70-80-90-er jaren muziek, covers? ZUID-limburg, omgeving sittard/geleen/beek. Band Remix uit Sittard kan nog een tweede zangeres gebruiken. Wat is je ervaring en leeftijd? Remix bestaat uit leadzangerleadzangeresbassistdrummertoetsenist, en gitarist.
Zanger / Zangeres gezocht in Limburg Dé Muzikantenbank.
Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad Limburg 176x bekeken. Band met eigen werk zoekt creatieve zanger. Wij hebben een eigen repetitie/studio ruimte in Brunssum. Dave Janssen dinsdag 3 december 2019 Zanger gezocht. Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen Limburg 223x bekeken.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Popcoverband zoekt zangeres Muzikanten Netwerk.
Bas Viola Slagwerk met Bas Viola. Bas Viola Blokfluit spelen met Bas Viola. Bas Viola Blokfluit spelen met Bas Viola deel 2. Bas Viola Op zoek naar het geheim van het notenschrift. Verder kijken dan de muzieknoot lang is. On Verklaarbare pijn. Geplaatst op 24 maart 2018 24 maart 2018 door MuzikantenNetwerk. Popcoverband zoekt zangeres Gelderland. het vertrek van onze zangeres Inge, zijn we met spoed op zoek naar jou!
gezocht.
Wij zijn Violet's' Tale was op zoek naar een bassist en gevonden! Violet's' Tale uit Heerlen, opgericht in 2014 en is een goed lopende Country band met eigen werk, bestaande uit: zangeres, gitarist/2e stem, lead gitarist en drummer. Wij spelen een eigen stijl beïnvloed door traditionele country., Swing, Roots en Americana. wij repeteren iedere dinsdag in het oude cbs gebouw Heerlen bij Popschool Parkstad. En treden tussen de 2 en 4 keer per maand op.Onlangs is onze eerste EP Down The Road digitaal uitgebracht., deze is te beluisteren op o.a Spotify, Deezer, Tidal, apple music en Soundcloud. Ook werken wij samen met een boekingskantoor en spelen voornamelijk binnen limburg, maar ook regelmatig buiten limburg of nederland.,

Contacteer ons