Meer resultaten voor zanger zoekt band

 
zanger zoekt band
zanger partydj metal zanger zoekt band.
dj en zanger bruiloft. metal zanger zoekt band. Mojo Concerts Concerten, festivals en evenementen. Kippenvel van deze prachtige uitvoering van Testament door The Kik. Een voorproefje van wat je op 23 november van de band kunt verwachten in Rotterdam Ahoy.
zanger zoekt band met stevig gitaargeluid.
26 februari 2007. zanger zoekt band met stevig gitaargeluid. Naast mijn bezigheden in een Pearl Jam tributeband zoek ik een leuke andere band om de remmen los te gooien in de omgeving van Utrecht. Mijn genre is met name grunge, rock, beetje metal en alles dat verder goed klinkt en gitaar bevat.
Zangeres zoekt band Muzikanten Netwerk.
Verder kijken dan de muzieknoot lang is. On Verklaarbare pijn. Geplaatst op 21 juni 2018 21 juni 2018 door MuzikantenNetwerk. Zangeres zoekt band Zuid-Holland. Hoi, zangeres zoekt pop rockcoverband. Ik heb veel podiumervaring. Veelzijdig, breed repertoire van Anouk tot the Killers, Jett Rebel tot the Editors, van Alanis Morisette tot Kensington Amy, Winehouse tot Daft Punk etc. Ik vind het ook leuk om soul en funk te zingen.Daarom ben ik op zoek naar een leuke, gezellige coverband om lekker muziek mee te maken en op te treden. Ik heb in al die jaren een groot repertoire opgebouwd en heb dus veel nummers paraat. Dus hebben jullie een enthousiaste zangeres nodig laat het me dan weten! Geïnteresseerd in deze vacature?
Zangeres zoekt band Folkforum.
Zangeres zoekt band. Geschreven: 29 mei 2008. Antonia Holthuizen zou graag in een folkband zingen. Ze mailt ons.: Welke nederlands en of vlaamstalige folkgroep of band omgeving Tilburg is op zoek naar een zangeres met een heldere alt stem en een sterke performance? Antonia komt uit de jazz/pop en maakt haar eigen liedjes in Nederlands en dialect, houdt van Vlaams. k Zag pas in Paradox Tilburg We'nun' Henk. Ze vierden hun 12 jarig bestaan. Waande me in de Middeleeuwen. Maar zij hebben al een zanger.
Muziekcentrum Tjarda Alkmaar tjarda muzikantenbank tjarda muzikantenbank.
Bakstein zoekt toetsenist en zanger. wij zijn nog op zoek naar een toetsenist zanger wij zijn een rammstein coverband wij bestaan nu uit 4 man een drummer 2 gitaristen en een basist. lijkt jou het leuk om bij onze band te komen bel met 072-5629227 we zijn nog bezig met onse website maar die zal snel online komen dat is www.bakstein.nl wil je gewoon even lol hebbben en oprtreden met ons mail of bel.
Metal Zanger Zoekt Band.
Metal Zanger Zoekt Band. Denk aan Bullet For My Valentine, A Day To Remember, Papa Roach, meer de progressieve Metal dus. Ik ben de laatste tijd weer op zoek naar een band zoals jullie hier wel kunnen zien. Ik heb meerdere grunts en screams onder controle gekregen van melodic growls, tot death growl en black growls.
Zanger Zangeres zoekt Band BELGISCH CENTRAAL MUZIKANTENREGISTER.
in 1 band 03.08.2018 SintNiklaas zanger zoek rock band, belanbgstelling in een band: Neen Zangeres, ruime ervaring in verschillende coverbands zoekt muzikanten om een band op te richten of een bestaande band in de ruime omgeving van het Waasland. Antwerpen Zanger/Zangeres zoekt Band Folklore/Irish folk.
Artiesten Nieuws Het laatste nieuws over muziek, artiesten, concerten, festivals en theater!
Yola in augustus 2019 naar o.a. Doornroosje en Paradiso. In de zomer van 2019 geeft Yola drie concerten in Nederland! De shows van de zangeres vinden onder andere plaats in Paradiso te Amsterdam en de Nijmeegse. 27 maart 2019 om 1104.:
Bandledengezocht.nl Home.
Muzikanten voor Muzikanten. Het gratis platform of muzikantenbank biedt muzikanten de gelegenheid om laagdrempelig, snel en een advertentie te plaatsen of hierop te reageren. Bandledengezocht.nl is een initiatief van muziekliefhebbers, allemaal vrijwilligers! Het platform groeit snel. Mede door samenwerking met gerelateerde Facebookgroepen.
Zangeres Zanger / gezocht Zanger Amsterdam Gezocht Muzikantenbank.NET. Amsterdam Muzikantenbank.NET.
In principe is de insteek om samen vette muziek te maken, elkaar te inspireren en om eventueel. Groove-duo zoekt Muzikanten. Categorie: Zangeres / Zanger Gezocht Amsterdam Noord-Holland. Geplaatst door Turboklaar op 16-10-2019, 68 keer bekeken. Wij Bassist Drummer zijn op zoek naar gezellige en gedisciplineerde muzikanten die ons kunnen helpen onze visie tot werkelijk te brengen. Ben jij: Zanger Gitarist Toetsenist of een combinatie hiervan? Dan kunnen we jou vast heel goed. Where are the rock vocalists? Categorie: Zangeres / Zanger Gezocht Amsterdam Noord-Holland. Geplaatst door Sliding Dutchman op 06-10-2019, 82 keer bekeken. Heya guys and gals! I am looking for a vocalist for a rock cover band.

Contacteer ons